Sådan laver du en retningsant antenne til en trådløs bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Anbring frugtjuiceburken på bordet. Åbn toppen af ​​dåsen med dåseåbneren. Hæld indholdet i en plastikbeholder. Kast det afskårne låg væk.

2.

Vask dåsen i ledningsvand og opvaskemiddel. Tør dåsen med et papirhåndklæde. Returner dåsen til avisen en gang tør, med den åbne mund opad.

3.

Påfør strimler af maskebånd på kanterne af den åbne mund for at fjerne risikoen for at være skære.

4.

Mål 1 3/4 inches op fra bunden af ​​dåsen. Stans et hul i siden af ​​dåsen på 1 3/4 tommer mærket med den bærbare boremaskine. Glat ud kanterne inde i hullet med sandpapir.

5.

Skub forsiden af ​​USB Wi-Fi-adapteren i hullet. Fortsæt med at skubbe adapteren, indtil den er to tredjedele af vejen ind i hullet.

6.

Påfør lim på begge sider af adapteren for at klæbe den til siderne af kan. Lad limbindingen indstilles i tre timer.

7.

Slut USB-stikket på USB-Wi-Fi-adapteren til den kvindelige ende af USB-forlængerkablet. Tilslut den ende af USB-forlængerkablet til USB-porten på den trådløse enhed. Drej den åbne mund af din retningsantenne mod Wi-Fi-senderen, hvis signal du ønsker at hente.

Tips og advarsler

  • Du kan tape USB Wi-Fi-adapter til dåsen, hvis du tror at du vil fjerne den på et senere tidspunkt.
  • Sluk din mobiltelefon, så den ikke forstyrrer Wi-Fi-signalet fra din retningsbestemt antenne.
  • Trådløse bærbare enheder har en intern antenne, der har en begrænset modtagelseskapacitet. Lav en retningsmæssig WiFi-antenne, der kan tilsluttes antenneporten på den trådløse enhed for at forbedre signalmodtagelsen. Nogle få husholdningsartikler og værktøjer vil være nødvendige sammen med et par forsyninger fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Der kræves ingen mekaniske eller elektriske færdigheder, selvom der er foreslået voksenovervågning, da skærekanter vil blive brugt i opbygningen af ​​retningsantennen.