Sådan laver du parabolantenne i en trådløs netværksant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer parabolantenne på en arbejdsflade med bagsiden opad. Mål på tværs af skålens længde med et målebånd. Lav en prik med blyanten ved halvvejs markeringen.

2.

Mål på tværs af skålens bredde med et målebånd. Lav en prik med blyanten ved halvvejs markeringen.

3.

Læg de to punkter op for at finde midten af ​​parabolantenne. Lav en prik på dette sted med blyanten.

4.

Bor et hul gennem prikken i midten med den bærbare boremaskine. Glat ud kanterne af hullet med groft sandpapir.

5.

Sæt rodantens ende i hullet. Skub stangantennen gennem hullet, indtil bunden er omkring en tomme eller to fra hullet. Påfør silikonepasta omkring bunden af ​​stangantennen for at fastgøre den til parabolantenne. Lad silikonepastaen indstilles i mindst to timer.

6.

Drej parabolantenne over. Påfør silikonepasta omkring parabolantenes hul for at sikre det til stangantennen. Lad silikonepastaen indstilles i mindst to timer, inden du skifter parabolantenne.

7.

Løsn bunden fra stangantenne med fingrene. Skru den trådede ende af antennens forlængerkabel på stangantennen.

8.

Slut den anden ende af antennens forlængerkabel til antenneporten på den trådløse router, der leverer Wi-Fi-signalet til dit trådløse hjemmenetværk.

9.

Mål parabolantenne, der nu er en trådløs netværksantenne i den generelle retning af de trådløse enheder, der er en del af dit trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Ved montering af parabolantenne til en stang kan du bruge den udenfor, forudsat at du har en lang nok antenneforlængerledning.
  • En parabolantenne er ideel til at samle trådløse signaler på grund af sin parabolske form. For at lave en parabolantenn i en trådløs netværksantenne, skal du ændre parabolen ved at tilføje nogle få elektroniske dele fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Nogle værktøjer, der er fælles for de fleste husholdninger, vil også være nødvendige sammen med et par forsyninger, der er tilgængelige i en hobbybutik. Ingen særlige elektroniske færdigheder er nødvendige for at omdanne parabolantenne til en effektiv Wi-Fi trådløs antenne.