Sådan redigeres Outlook Web Access Hjemmeside i Exchange 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din Exchange 2003-server. Klik på 'Administrative værktøjer' og klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' i listen over genveje.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​dit webservernavn på venstre side. Dette udvider en liste over hjemmesider. Højreklik på dit website navn og vælg 'Egenskaber'. Et konfigurationsvindue åbnes.

3.

Klik på fanen 'Dokumenter'. Marker afkrydsningsfeltet 'Aktiver standard indholdsside'. Klik på knappen 'Tilføj' ud for feltet med standard sider.

4.

Indtast den nye Outlook Web Access-startside, du vil bruge til dine brugere. Klik på 'OK'. Klik på 'OK' igen i hovedkonfigurationsvinduet for at gemme dine ændringer og lukke egenskabsvinduet.

Outlook Web Access giver dine email-brugere mulighed for at se og styre e-mail-meddelelser fra en webbrowser. Exchange Server 2003 bruger sin internetinformationstjeneste (IIS) -klient på serveren til at være vært for websiderne. Du bruger den primære IIS-konsol på Exchange-serveren til at angive standard hjemmeside for brugeren. Når brugeren logger på Outlook Web Access-adressen, er dette den første side, der vises på hjemmesiden.