Sådan tilsluttes kun SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din browser. Sørg for, at din internetforbindelse er aktiv.

2.

Indtast navnet på det websted, du ønsker at hente, og gå forud med 'https: //' For at muliggøre en sikker forbindelse til amazon.com, ville du indtaste https://www.amazon.com. De fleste websteder, der kræver sikker browsing, omdirigerer automatisk en usikker forbindelse til en sikker, uden at du behøver at gøre dette.

3.

Tryk på Enter-tasten. Dette vil få browseren til at finde en sikker forbindelse til den valgte webside. Hvis websitet har aktiveret on-site sikkerhed, bliver transaktionen krypteret.

Tips og advarsler

  • Mange websteder bruger en blanding af sikre og ikke- -sikre elementer på websider. Sikkerhedsprotokollen øger mængden af ​​information, som hjemmesiden skal sende og modtage, og det tilføjer i sidste ende til hosting omkostninger. Det er muligt for de fleste browsere at indstille en meddelelse om blandet sikker og usikker webinformation. Se din browsers specifikke indstillinger og konfigurationer til dette. For Internet Explorer kan dette findes under 'Indstillinger u0026 gt; Indstillinger. 'For Mozilla Firefox kan den findes under' Hjælp 'og derefter' Konfiguration. '
  • Sikkerhed på internettet har været et problem for online handel og de fleste andre rutinemæssige transaktioner siden midten af ​​1990'erne. Sikker browsing gennemføres via protokollen Secure Sockets Layer. SSL-forbindelser kræver, at en server har dem aktiveret, og at browseren har en tilsvarende sikkerhedsopdatering. Hver browser, der er lavet i de sidste ti år, giver dette niveau af sikkerhed i oktober 2010.