Webmaster Proxy Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En proxyserver er et program eller en computer, der fungerer som en forbindelse mellem anmodninger, som er klienter og servere. Klienten vil fremsætte anmodningen, som først går til proxyserveren, og proxyserveren foretager derefter anmodningen fra den server, der rent faktisk besidder oplysningerne. En webmaster er en ansvarlig for at tage sig af virksomhedens hjemmeside. Proxyværktøjer hjælper webmastere med at finde oplysninger om webbrowsere, eller de hjælper webmastere omgå proxyservere.

ProxyTunnel 1.1

Dette er et bypass-værktøj , hvilket betyder at du kan undgå visse ting på nettet, herunder firewalls, SOCKS - en internetprotokol til at styre netværkspakker - og proxyservere. Du kan bruge File Transfer Protocol-servere i stedet for at overføre oplysninger mellem din server og dine klienter. Oplysninger vil blive sendt bagud af firewallen, hvilket betyder, at oplysningerne ikke behøver at passere gennem firewallens sikkerhedsfunktioner. Dette værktøj er kompatibelt med Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Me - som står for Millennium - og XP. Dette er et shareware-program, hvilket betyder, at det kun er gratis i en begrænset periode. Efter tidsperioden skal du købe programmet, som koster omkring 25 dollar fra 2010.

Client Diagnostics

Client Diagnostics Tool giver dig mulighed for at se oplysninger om din webbrowser. Dette værktøj viser automatisk oplysninger om den aktuelle browser, som den viser på skærmen. Du kan se IP-adressen til klientens vært, personens land og hvorvidt browseren tillader pop-ups. Andre funktioner i dette værktøj omfatter evnen til at se, om personen tillader følgende elementer: JavaScript, Java, cookies og Flash. Client Diagnostics Tool er gratis. Kopier og indsæt koden - HyperText Markup Language, der almindeligvis hedder HTML, til din hjemmeside.

TunnelSC 1.0.5

Dette værktøj giver dig mulighed for at bruge en ekstern proxyserver for at oprette en transmissionskontrolprotokolforbindelse Du kan gå bag en firewall med dette program og oprette en retningsforbindelse via din SecureText Transmission Protocol Secure 443-port. Du kan også oprette forbindelse til en anden computer via en HTTP-proxy. Den giver dig nogle oplysninger om din trafik og det kan gemme og / eller indlæse dine filer til eksterne servere. Du kan også konfigurere TunnelSC til kun at køre, når du har brug for det. Dette vil reducere mængden af ​​trafik, som den bruger. Dette værktøj er kompatibelt med Windows 98 , Windows 2000, S erver 2003, Me og XP. Dette er et freeware program, hvilket betyder at du kan bruge og dele værktøjet uden at betale et licensgebyr.