Internet Indstillinger i Roswell, Georgien

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Roswell, Georgia er en forstad til Atlanta og mindre end 30 minutters kørsel fra downtown Georgia Highway 400 nord. At være så tæt på Atlanta betyder, at en bredere vifte af tjenester er tilgængelige end flere landdistrikter i Georgien, og internet muligheder er ingen undtagelse. Forskellige internetudbydere tilbyder forskellige bundter. Priserne er pr. Måned, og downloadhastighederne er i MB pr. Sekund.

AT u0026 T

AT u0026 T tilbyder flere måder at levere internetservice til Roswell, Georgien, som DSL uden behov til en telefonlinje eller bredbånd via satellit. Reklamepakker spænder fra $14,95 til $19,95 i 2010, sidste i 12 måneder og tilbyder downloadhastigheder på 6 MB pr. Sekund. Andre tilbud omfatter gratis modemer og kampagnekort med forudindlæste beløb.

Comcast

Comcast har forskellige DSL- og mobile internetpakker, der varierer i pris fra $19,99 til $69,99 fra 2010. Salgspakkerne kører i 12 måneders perioder og omfatter 3G og 4G dækning. Comcast differentierer sine internettjenester ved at inkludere PowerBoost-teknologi, som har til formål at øge hastigheden. Ultra-pakken tilbyder en downloadhastighed på 30 MB pr. Sekund. Comcast tilbyder også bundter af internet-, tv- og telefontjeneste.

Charter

Charter tilbyder salgsfremmende pakker fra $19,99 til $99,99 fra og med 2010 og varer i 12 måneder. For en downloadhastighed på 60 MB pr. Sekund er pakken $99,99 en hel del internet. Charter inkorporerer også SpeedBoost-teknologi med internet-service, som leveres i form af kabel-internet. Charter giver også mulighed for at kombinere internet-tjenester med tv og telefon for at spare penge.

Ryd

Clear er en af ​​de nyere internetudbydere, der er tilgængelige i Roswell, Georgia, og har sprængt på scenen og danner 3G og 4G dækning. Hjemme og on-the-go Internet-tjenester leveres af USB-modemer og stationære modemer. En serviceplan kombinerer hjemme og på internettet, der starter fra 64 dollar i 2010, men i sig selv begynder de på 44 dollar. Downloadhastigheder i et 4G-dækningsområde går op til 6 MB pr. Sekund.