Sådan downloades en video fra YouTube på en Safari iPod

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den gratis Safari-webbrowser fra Apples websted. (Se Ressourcer.) Dobbeltklik på filen, der blev downloadet en gang for at starte installationen. Følg menukommandoerne for at afslutte installationen. Genstart computeren.

2.

Start Safari-browseren ved at vælge den fra 'Start' u0026 gt; 'Alle programmer' -menuen.

3.

Gå til YouTube-webstedet. Vælg en video, som du gerne vil være i stand til at sætte på en iPod. Klik på videoen for at hente sit videofin på websiden.

4.

Klik i adresselinjen øverst i Safari. Tryk på 'Ctrl' + 'A' for at fremhæve YouTube videoens webadresse. Tryk på 'Ctrl' + 'C' for at kopiere videoens webadresse til pc'ens udklipsholder.

5.

Gå til en online video konvertering websted, for eksempel gratis Media Converter hjemmeside eller gratis Media-Convert hjemmeside eller gratis Zamzar hjemmeside. (Se Resources.) Klik i 'Upload URL' eller ' Indsæt webadresse 'på websiden. Tryk på' 'Ctrl' + 'V' for at indsætte videoens webadresse i tekstfeltet. Klik på knappen 'Næste' for at gå til et nyt vindue.

6.

Vælg 'MP4' eller 'iPod' fra rullemenuen 'Filformat' eller 'Filutgang' på websiden. Klik på knappen 'Næste' for at gå til en ny vindue.

7.

Klik på knappen 'Konverter' eller 'Start' på websiden. Vent som en statuslinje nær midten af ​​websiden udfyldes fra venstre til Klik på knappen 'Næste', når knappen ikke længere er dæmpet for at gå til en ny webside.

8.

Klik på knappen 'Gem' eller 'Gem til' på websiden. Navngiv YouTube-videoen, der h som blevet konverteret til det iPod-kompatible videoformat i kolonnen 'Navn' øverst i vinduet, der vises. Vælg 'Desktop' fra rullemenuen 'Locations' nær midten af ​​vinduet. Klik på knappen 'Gem' nederst i vinduet.

Tips og advarsler

  • YouTube-videoer, der er blevet kopieret, kan ikke konverteres eller downloades.
  • YouTube-videoer ligger i et format, der ikke er kompatibelt med afspilning på en iPod. Hvis du vil konvertere en YouTube-video til et iPod-kompatibelt format, skal du bruge en online video konverteringswebside i Safari-webbrowseren for at skjule YouTube-videoen. Der er et antal af disse hjemmesider online, hvor hovedparten af ​​dem frit kan benyttes uden omkostninger. Online video konvertering hjemmeside vil også downloade den konverterede video til skrivebordet, så det kan synkroniseres med en iPod, når du vil.