Sådan forbedres Aircard-modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din aircard-udbyder, mens din aircard er tilsluttet, og få serviceudbyderen til direkte at kontrollere forbindelsen til din aircard. Din udbyder kan fejlsøge din aircard eksternt og sende opdateringer eller forbinde den via et andet tårn for at maksimere udførelsen af ​​aircard.Din udbyder kan også give dig mere vejledning til din aircard-brug. For eksempel fungerer aircarden i nogle tilfælde ikke effektivt, når den anvendes i en bygning med mange vægge, hvor signalet til aircard kan reduceres.

2.

Tilføj et eksternt antenne kit. En ekstern antenne kan forstærke din aircard for at få et bedre signal, som giver dig mulighed for at modtage og sende data hurtigere. Disse antenner kaldes nogle gange strømforsyningsenheder, og de er simpelthen knyttet til din aircard uden kabelforbindelse.

3.

Tilslut aircard til en trådløs router. Din aircard kan tilsluttes en kompatibel router for at øge modtagelsen. For at kontrollere kompatibiliteten henvises til routerens producent og sørg for, at din aircard-model kan vedhæfte routeren.

4.

Opdater din aircard rutinemæssigt. Det er din luftfartstjenesteudbyder ansvar at sikre, at dit trådløse kort fungerer med den højest mulige modtagelse. Derfor vil din udbyder sende opdateringer direkte til din aircard, men det er brugerens ansvar at downloade disse opdateringer regelmæssigt. For eksempel, i nogle webforbindelsesledere eller aircard-softwareansvarlige, klikker du på 'Værktøjer' og derefter 'Indstillinger'. derefter 'Opdateringer' for at modtage de seneste opdateringer til din aircard.

Tips og advarsler

  • For at forbyde permanent skader på din aircard skal du sørge for enhver forbedring, som du vælger at bruge til din aircard, ændrer ikke aircardens aktuelle hardware.
  • Aircards er blevet en glimrende måde at få adgang til internettet via en bærbar computer, mobiltelefon eller personlig enhedsassistent (PDA). Aircard er ikke kun trådløst, men det giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til internettet fra hvor som helst i verden, hvor aircard-udbyderen opererer. Aircard er også kendt som et tilslutningskort eller et mobilt bredbåndskort.