Sådan opretter du en NetGear WNDR3300

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk kabelmodemet og den computer, der skal bruges til at oprette routeren.

2.

Slut Ethernet-kablet forbundet til bagsiden af ​​kabelmodemet i internetporten bag på NetGear WNDR3300.

3.

Slut det andet Ethernet-kabel til Ethernet-porten på computeren. Tilslut den anden ende til porten, der er mærket '1' på bagsiden af ​​NetGear WNDR3300.

4.

Tænd for kabelmodemet og vent på, at det starter. Tænd for NetGear WNDR3300 ved at sætte strømkablet i stikkontakten og lade det starte. Til sidst skal du tænde for computeren.

5.

Åbn din webbrowser og skriv '192.168.1.1' i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter.'

< p> 6.

Indtast 'admin' som routerens brugernavn og indtast 'password' i feltet Password. Klik på 'OK' for at logge ind på routeren.

7

Klik på 'Ja', når vinduet Installationsguiden vises, og klik derefter på 'Næste'. Følg instruktionerne på skærmen for at vælge dit netværksnavn (SSID) og netværksadgangskode.

8.

Klik på 'Udført', når du er færdig med at fuldføre routeropsætningen.

Tips og advarsler

  • Giv Wi- Fi-brugere med SSID og adgangskode, så de kan logge på netværket.
  • NetGear WNDR3300 er en trådløs router, der er beregnet til at blive brugt i et lille firma eller hjemmemiljø. En router bruges til at forbinde flere computere sammen eller til at dele en internetforbindelse fra et modem. Laptopbrugere og stationære computere med trådløse netværkskort kan få adgang til routeren trådløst ved hjælp af Wi-Fi. Når routeren er installeret, kan du vælge at beskytte dit trådløse netværk med et kodeord, som kun tillader autoriserede brugere at oprette forbindelse til netværket.