Alternativer til Sierra Wireless AirCard 881U

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Sierra Wireless AirCard 881U er et 3G USB-cellemodemodem, der blev fremstillet af Sierra Wireless til AT u0026 T Wireless. AT u0026 T markedsførte dette modem i USA som USBConnect 881. Den 21. oktober 2008 meddelte Sierra Wireless, at den ville ophøre med produktionen af ​​AirCard 881U. Selv om Sierra Wireless fortsætter med at fremstille mange andre typer af cellulære modemer, ophører støtten til AirCard 881U den 31. oktober 2010.

Udskift eller opgradering

Fabrikanter og mobilselskaber introducerer nye produkter ofte og afbryder de ældre, så en specifik liste over alternative mærker og modeller ville blive forældet hurtigt. Hvis du bare har brug for en opgradering eller udskiftning af dit AirCard 881U, kan du købe kompatible modemer direkte fra AT u0026 T eller en af ​​sine forhandlere. Andre cellulære udbydere sælger også USB-modemer til brug på deres eget netværk.

Datakort

Et datakort kan være et bedre valg, hvis du er bekymret for at miste eller beskadige et USB-modem. Et datakort fungerer på samme måde som et USB-modem, men bruger PCMCIA-porten på computeren. Ikke alle computere understøtter PCMCIA, så sørg for kompatibilitet, før du køber.

Mobile Hotspots

Et mobilt hotspot er et standalone modem, der giver dig mulighed for at genudstråle din cellulære internetforbindelse via Wi-Fi til enhver computer inden for hotspot , typisk ca. 30 fod eller 10 meter. Vær forsigtig med at sikre et mobilt hotspot mod uautoriseret adgang for at forhindre overskydende dataafgifter.

Tethering

Afhængigt af operatør- og opkaldsplanen kan du muligvis også bruge en internetkvalificeret mobiltelefon som modem ved at tethering til en pc med telefonens USB-kabel. Mens nogle håndsæt kræver en softwaredriver på pc'en, kan andre automatisk oprette forbindelse til internettet.

Mobil-bærbare notebook-pc'er

Nogle nyere notebook- og netbook-pc'er kommer med indbyggede cellemodemer. Hvis du er klar til at opgradere til en all-in-one computing og trådløs netværksløsning og ikke behøver at dele forbindelsen med en anden computer, kan dette være dit bedste valg til virkelig mobil computing.