DSL-funktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Opgradering eller køb af en DSL internetforbindelse kan hjælpe dig med at gennemse og downloade hurtigere. Hvis du vil opgradere din internetforbindelse eller have DSL installeret, skal du ringe til dit nuværende eller lokale kabel og DSL-udbyder. DSL koster et månedligt abonnementsgebyr pr. Husstand, der skal bruges.

Tilgængelighed

Med DSL, så længe din DSL-linje er tilsluttet, er du altid online. Du kan altid surfe på internettet med DSL, hvilket eliminerer forbindelsestider og afbrydelser af afbrydelser. Du har en dedikeret linje i modsætning til et kabelmodem. Dette betyder, at du ikke deler forbindelsen med andre brugere, hvilket gør hastigheden hurtigere og giver mulighed for hurtigere downloadtider.

Telefonlinje

DSL bruger den telefonlinje, du allerede har på plads, så du ikke har brug for en anden. DSL afbryder ikke brugen af ​​din telefonlinje, så du kan foretage telefonopkald og surfe på Internettet samtidig uden problemer.

Hastighed

DSL-funktioner hurtigere surfing og downloadhastigheder end mange kabel og opkald virksomheder giver. Ring og tjek rundt, inden du køber din DSL-pakke for at sammenligne hastigheder og månedlige priser. DSL downloadhastigheder kan variere fra 128 Kbps til 3 Mbps.