Har en iMac en indbygget trådløs antenne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er AirPort Extreme 802.11n Wireless Networking?

Blandt de mange innovationer og forbedringer i forhold til tidligere 802.11 trådløse netværk bruger 802.11n trådløst netværk teknologi kaldet 'Multiple Input Multiple Output', der kan håndtere flere data strømmer gennem flere antenner ved hjælp af en unik smart antenne- og signalbehandlingsteknik. Ydelsen er forøget fem gange, og det trådløse interval er fordoblet siden dets forgænger, 802.11g. Desuden er det bagud kompatibelt med alle tidligere udgaver af 802.11 trådløse netværk og enheder.

Sådan virker det

Når du tænder din iMac, registrerer den øjeblikkeligt tilgængelige trådløse netværk og gør dem tilgængelige for tilslutning. Klik på AirPort Extreme-ikonet øverst på skærmen (ser ud som en typisk trådløs bølge), rul ned til dit valg af trådløst netværk og klik på det for at oprette forbindelse. AirPort Extreme husker alle de netværk, du tidligere har tilsluttet, så du bliver spurgt netværksadgangskoden kun én gang (medmindre indstillingerne er blevet ændret for at forbyde denne standardfunktion).

Få mest muligt ud af trådløst netværk 802.11n

Den trådløse router AirPort Extreme 802.11n (tilgængelig hos Apple Store) tager naturligvis fordel ved 802.11n MIMO teknologi. AirPort Extreme-router giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 50 trådløse enheder på internettet, tilbyder enkle netværk (for nem kommunikation mellem enheder og enheder) og er udstyret med toppen af ​​linjesikkerheden. Æstetisk slank i design, praktisk og nem at bruge, er iMac blevet oprettet med brugeren i tankerne. Sammen med mange andre funktioner og programmer er iMac'er lavet med indbygget AirPort Extreme 802.11n trådløst netværk.