Løsninger til spyware

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Spyware er et program, der samler information om computerbrugere eller organisationer mod deres vilje. Via forvirrende eller ulovlige metoder spyware indbygger sig i applikationer og stjæler brugernes information, viser pop-up reklamer eller spor webbesøg aktivitet. Sikkerhedsproblemerne og indtrængningerne forårsaget af spyware er stigende, og løsninger imod det forbedres også. eller gratis anti-spyware-software.

Webroot Spy Sweeper

Denne kommercielle løsning er en integreret anti-spyware løsning med løbende computer overvågning, effektiv afsløring og afbødning evner til spyware og automatiske forsvarsopdateringer. Du kan bestille det fra Webroot .com for omkring $40, fra oktober 2010. Webroot Spy Sweeper kan registrere og fjerne de fleste skadelige spywareprogrammer i et enkelt feje. Det kan forhindre sådanne trusler som Trojan og SpySherigg fra at installere. Disse ondsindede spywares kan bruge rootkit til at aktivere fortsat privilegeret adgang til en computer. Denne løsning identificerer og ødelægger programmer med robust rootkit-opdagelsesteknologi nducts et hurtigt overblik over enhver trussel og dens potentielle fare, og dermed kan du bestemme, om du vil beholde eller fjerne dem.

Spector Pro

Spector Pro er valgt som redaktørernes valg til internetovervågnings- og overvågningssoftware af eksperterne på PC Magazine. Det er et kommercielt værktøj, som du kan købe hos SpectorSoft.com for omkring $100, fra oktober 2010. Dette værktøj registrerer hver detalje af, hvad brugere gør på deres computer ved at tage kontinuerlige skærmbilleder af deres e-mails, besøgte websteder, hvad de søgte for de programmer, de løb og de billeder, de postede og set. Disse snapshots giver en nøjagtig ide om, hvad brugerne gør på deres computer. Dens 'websites besøgte' optagelsesfunktion indeholder en sammenfattende rapport om samlet websurfing, herunder dato / klokkeslæt for besøg, information indsendt på websider, webadresser (Uniform Resource Locator) og navne og titler på websteder. Dette værktøj giver også mulighed for at optage oplysninger om hvert program, der køres på computeren. De indsamlede oplysninger kan bruges til at identificere spyware og skadelige websteder.

SpywareBlaster

SpywareBlaster er et shareware, som du kan downloade fra JavacoolSoftware.com. Denne anti-spyware forhindrer installation af spyware og anden ondsindet software. Det er nemt at bruge, men også effektivt. Denne software kan opdateres automatisk ved at køre sin autoupdate-komponent regelmæssigt.

ZeroSpyware v3.4

ZeroSpyware fra FBM-software hjælper dig med at kigge efter din computer ved løbende at søge efter malware og spyware. Dette produkt giver en effektiv anti-spyware-løsning gennem forebyggelse, opdagelse og fjernelse af trusler. Det udfører indtrængen detektion ved at overvåge dit operativsystem og registreringsdatabasen. Intrusionsdetekteringsprocessen fjerner spywareprogrammer, før de kan slå sig ind i din computer. Du kan prøve det gratis til en 15-dages prøveversion eller købe den til 29,95 dollar fra oktober 2010 fra fbmsoftware.com.