Netværkskabel installationsværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et computernetværk består af en gruppe af computere og enheder, der indbyrdes forbundes af kommunikationskanaler, hvilket letter kommunikation mellem flere brugere. Computernetværk gør det muligt for brugere at dele flere ressourcer og få adgang til delte filer. En hardwired netværksforbindelse giver mere sikre og stabile forbindelser, der overfører data direkte. Som med de fleste computerforbindelser er der brug for specialværktøjer til at opbygge et vellykket computernetværk.

Kabler

Kabel er det medium, hvor data flyttes fra en netværksenhed til en anden. Lokalt netværk eller LAN kan oprettes ved hjælp af en af ​​flere kabeltyper. Selvom mange netværk anvender en specifik kabeltype, kan en række forskellige kabeltyper anvendes. For at få en vellykket netværksudvikling er det nødvendigt at forstå de enkelte kabeltype s egenskaber og hvordan de vedrører andre netværksaspekter, såsom protokol, topologi og størrelse. De mest anvendte kabeltyper er ubeskyttet snoet par (UTC), afskærmet snoet par (STP ), koaksial og fiberoptisk.

Tilslutninger

Registrerede Jack 45-stik er standard til brug af netværkskabel. RJ-45-stik har otte ben, som gør det muligt for kablet at interface elektronisk. Standard RJ-45 stikforbindelser definerer individet ledningsarrangementer, der er nødvendige for at fastgøre stikket på kablet.

Modulært stikkrydsningsværktøj

Modulstikkets krympeværktøj trykker sikkert RJ-45-stik på kablet. Der findes en række forskellige stilarter, selvom deres anvendelser afhænger af Typen af ​​arbejde, der skal udføres inden for netværket. Blandt de mest populære krympeværktøjsstile er kompression, båndkabel, nonratcheting, åben tønde, hurtig afbrydelse og ratcheting.

Strippeværktøj

Kabelstrimmelværktøj st rip isoleringsjakken fra kablet og forbered ledere til opsigelse. Stripping værktøjer omfatter områder designet til at spalte kablet, afskære jakken og strimmel målte længder af lederne.

Diagonal Cutters

Diagonal cutters eller wire cutters, skære kablet ud af hjulet og støtte i fine- tuning kabelender ender under opsigelsen. Hvis der ikke findes et kabelstrimmelværktøj, kan en tekniker erstatte en lille værktøjskniv og diagonale fræsere til at skære og forberede kablet.

Elektriske snaps

Elektriske snaps, der er lavet af høj kvalitet smedet stålkonstruktion, er stærke og holdbare værktøjer. Bladene har en fil og en skraber på begge sider til trådrengøring og et skåret blad til trådstripping. De fleste elektriker snips vil skære op til 16 gauge solid wire og op til 12 gauge strandet wire.

Netværkskabel Tester

Netværkskabel testere tester netværkskabel kredsløb tilslutning og drift. Disse bruges til at bedømme forkerte forbindelser, kortslutninger og åbne kredsløb. De fleste er kompakte i design og fungerer på 9 volt batterier.