Sådan forlænges trådløs modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opdater routerns firmware

1.

Find din routerens modelnummer. Dette findes normalt på bunden af ​​enheden eller i maskinens dokumentation.

2.

Søg efter din router s model på producentens hjemmeside for nylig firmwareudgivelser.

3.

Download og installer firmwareopdateringen i henhold til installationsvejledningen. Firmwareopdateringer kan ofte give nye funktioner, herunder dem, der kan forbedre rækkevidden og kvaliteten af ​​din trådløst signal.

Opgrader din routerens antenne

1.

Find din routerens antenne og afgøre, om den kan skrues og fjernes. kan du ikke, din antenne er uerstattelig, og du kan springe over dette afsnit.

2.

Køb en ny antenne til din router. Konventionelle antenner er omni-directionelle, hvilket er nyttigt, hvis du har flere enheder tilsluttet trådløst i dit hjem eller kontor. Men for at få mest muligt udvalg, køb en højvinde retningsantenne.

3.

Skru den eksisterende antenne ud og udskift det med den nye. Sørg for at sigte på dette i th

Placer din router på et godt sted

1.

Træk alle kabler ud af din router og fjern dem hvis det er nødvendigt.

2.

Find et sted i dit hjem, der er fri for enheder, som vil forstyrre dit signal. Disse kan omfatte trådløse hjem telefon stande og mikrobølger. Stedet skal være højt i rummet og om muligt i midten af ​​hjemmet.

3.

Placer routeren på dit valgte sted. Tilslut alle kabler, sørg for at de ikke er viklet rundt eller blokkerer transmission fra routerns antenne.

Installer trådløse gentagere

1.

Køb en trådløs repeater, der vil registrere det eksisterende signal og forstærke det og forlænge dets effektive rækkevidde.

2.

Placer repeateren inden for trådløst område af din router. Ideelt set bør dette være inden for en to-tre-værelses afstand.

3.

På din bærbare enhed skal du forbinde signalet fra repeateren i stedet for routeren.

Trådløse internet routere er hurtige og nemme at installere og overvinde klodset kabling af traditionelle routere. Hvis dit hjem eller kontor har særligt tykke vægge, flere gulve eller rum, der er spredt ud, kan du opleve, at din router ikke giver et passende signal til at forbinde alle dine enheder. Der er et par enkle måder at udvide rækkevidden af ​​din router uden bekostning af at købe en ny.