Hvordan opretter jeg et Mac Computer Lab til K-5?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret et budget til dit computerlaboratorium.

2.

Undersøg, hvad din computers behov vil være, og tælle, hvor mange børn der vil Vær i din klasse.

3.

Bestem, om du vil bruge bærbare Macbooks eller stående iMac'er. Macbooks er bærbare og optager mindre plads, men med børn fra 5 til 10 år, der kan skabe et farligt scenario. Computerne er dyre og vil bryde hvis de falder.

4.

Køb dine computere fra Apples uddannelsesforretning. Lærere får rabat ved køb til deres klasseværelser. at spare penge eller købe mere magtfulde computere til en mindre pris.

5.

Opsæt to lange rækker af tabeller med plads imellem for børn at sidde på begge sider. er det nemmeste for dig at overvåge eleverne.

6.

Installer overspændingsbeskyttere ved alle nødvendige stikkontakter. Hvis du har 20 computere, skal du have fem eller flere overspændingsbeskyttere.

7.

Placer dine printere på et separat bord tæt på dit skrivebord. Hvis du holder printere i en del af rummet væk fra computeren, kan du overvåge de studerendes udskrivningsaktiviteter. , blæk og printere er dyre og kan ødelægge et budget, hvis det bruges for meget.

8.

Installer ekstra software, hvis det er nødvendigt. Open source-software er gratis, og nogle eksisterer for at efterligne dyrere modparter Et eksempel er Open Office, som er et alternativ til Microsoft Office.

Tips og advarsler

  • Hvis du forventer at tilslutte computere til internettet, skal du købe en filtrering system til din browser. De fleste browsere tilbyder en forældrekontrolindstilling, der forbyder adgang til bestemte websteder.
  • Mac computer labs tilbyder studerende og lærere en sjov læringsplatform, der er perfekt til K gennem 5 studerende. Operativsystemet på en Mac-computer gør det muligt for børn så unge som 5 at navigere alle de funktioner, computere har at byde på. En laboratorieindstilling giver en enkelt lærer mulighed for at overvåge en hel klasse studerende, der kan få lov til at lære i deres eget tempo. Opsætningsprocessen kan tilpasses til en række budgetter.