Linksys Wireless B Directions

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning

1.

Tilslut din Wireless B router til dit internetmodem med et Ethernet-kabel, mens begge enheder er slukket. Ethernet-kablet passer til en port, der er mærket Internet, WAN eller WLAN på den trådløse router.

2.

Tilslut og tænd for dit internetmodem.

3.

Tilslut og tænd for din trådløse B-router, når modemet har etableret en forbindelse; Du kan bestemme dette ved hjælp af signallysene på modemmet selv.

4.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en port på routeren og den anden ende til en Ethernet-port på din computer.

5.

Åbn følgende side fra en webbrowser på en computer med et internt trådløst kort eller en ekstern trådløs adapter, der er kompatibel med din trådløse B-router: http : //192.168.1.1.

6.

Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Standard brugernavn og kodeord til Linksys routere er 'admin' og 'admin'.

7.

Indstil indstillinger som SSID (netværksnavn) eller WEP eller WPA-nøgle kodeord), hvis det er relevant. Klik på 'Gem indstillinger', 'Anvend' eller 'OK' for at gemme dine præferencer.

8.

Fjern Ethernet-kablet fra din computer.

Tilslutning

1.

Dobbeltklik på ikonet 'Netværk', når din Windows-computer registrerer et trådløst netværk.

2.

Vælg dit trådløse netværk og klik på 'Connect'.

3.

Skriv adgangskoden, hvis det er relevant, og klik på 'OK'.

Tips og Advarsler

  • Nogle trådløse hardware (routere, adaptere) er kompatible med både B og G-teknologier, mens andre kun er kompatible med enten.
  • Brug netværkshardware fra samme producent , hvis det er muligt, for at maksimere din forbindelse.
  • Oprettelse af et trådløst lokalnetværk, så alle computere i en husstand eller en lille virksomhed kan oprette forbindelse til internettet, og dele data er relativt enkelt. Et Linksys Wireless B-modem kan transmittere netværkssignalet op til 300 fod fra routerens placering og computere med intern eller ekstern Trådløs B-netværkskort vil kunne oprette forbindelse til dette netværk uden besværet med et kablet netværk. Den indledende opsætning kræver Et ekstra Ethernet-kabel.