Sådan geninstalleres routing og fjernadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Server Manager'. I det åbne vindue skal du klikke på 'Tilføj rolle' for at starte installationsguiden.

2.

Klik på 'Næste' på den første velkomstskærm. Marker afkrydsningsfeltet 'Netværkspolitik og adgangstjenester'. Klik på 'Næste'. Det næste vindue giver dig et kort overblik over VPN-tjenesten. Klik på 'Næste', efter at du har læst introduktionen.

3.

Kontroller indstillingen 'Routing and Remote Services'. Klik på 'Næste'. Næste skærmbillede er det endelige opsummeringsskærmbillede, som viser de værktøjer, du har valgt at installere. Klik på 'Afslut' for at geninstallere VPN-tjenesten. Hvis du bliver bedt om at genstarte, skal du genstarte din computer.

Microsoft's Virtual Private Network (VPN) -service giver brugerne mulighed for at logge ind fra internettet. VPN-tjenesten kaldes 'Routing and Remote Access', og den kører på en Windows-server. Hvis VPN-softwaren ødelægger eller du ved et uheld sletter en vigtig fil , skal du geninstallere softwaren på serveren for at rette fejl på software. Du geninstallerer softwaren ved hjælp af Windows 'Server Role' applikationen.