Sådan opretter du en ny bærbar computer, hvis jeg har et skrivebord med Roadrunner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af kabelmodemmet fra RoadRunner.

2.

Brug det routerforsynede Ethernet-kabel til at forbinde den ene ende af kablet til Ethernet-porten på kabelmodemet.

3.

Indsæt den anden ende af Ethernet-kablet i WAN-porten på den trådløse router.

p> 4.

Slut strømmen til kabelmodemet, og vent to minutter. Tilslut derefter strømmen til den trådløse router og vente 30 sekunder.

5.

Tilslut direkte en computer, f.eks. Skrivebordet, til den trådløse router ved at indsætte et Ethernet-kabel i en af LAN-portene på routeren og den anden ende i Ethernet-stikket på computeren.

6.

Indsæt den disk, der fulgte med routeren, til den direkte tilsluttede computer til Udfyld konfigurationen af ​​routeren.

Tips og advarsler

  • Når du vælger en trådløs router, er mærket ikke noget, fordi alle trådløse routere følger visse industristandarder giver mulighed for fuld interoperabilitet mellem forskellige navne mærker.
  • Husholdninger med flere computere bliver mere almindelige. Du vil måske have, at alle dine computere skal være forbundet til internettet, men din internetudbyder (ISP) giver ofte kun et enkelt forbindelsespunkt i hjemmet. For at omgå denne begrænsning placeres en router mellem den indgående internetforbindelse og de mange computere i husstanden. At dele internetforbindelsen med flere computere er meget let, når en trådløs router er installeret.