Sådan tilsluttes et USB-modem til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer USB-modemet og routeren tæt på hinanden. USB-kabler, der kommer med de fleste modemer, er normalt seks meter lange, men der kan købes længere kabler, hvis det er nødvendigt. Det er en god idé at tilslutte både modem og router til en strimler for at undgå skader i tilfælde af en stor storm eller kort.

2.

Slut modemet til router ved hjælp af USB-kablet. Modemer har kun en USB-port, og routere har generelt kun en. Hvis routeren har mere end en USB-port, skal du sørge for at tilslutte ledningen til det ene mærke 'Internet'. Tænd begge enheder. Hvis 'PC Activity' -lampen blinker på modemet, får det signal fra routeren og er tilsluttet korrekt.

3.

Slut en computer til routeren for at fuldføre netværk. Dette kan gøres med en Ethernet-kabel eller en trådløs adapter (hvis routeren er trådløs). Hvis routeren kom med en software disk, indsæt den i computeren og klik på 'Kør'. Følg instruktionerne på skærmen for at justere netværksindstillingerne. Hvis der ikke blev installeret en disk med routeren, kan den højst sandsynligt oprettes ved at indtaste den lokale IP-adresse i en internetbrowser. De fleste routere tildeler IP-adressen til '192.168.1.1.', Men du bør tjekke din router ' s vejledning for at være sikker.

Tips og advarsler

  • Tilslut ikke et modem til en router ved hjælp af to tilslutninger. Hvis du bruger både USB- og Ethernet-forbindelser samtidig, kan du overarbejde modemet og forårsage elektrisk skade.
  • Et modem er en enhed, der bruges til at bringe en internetforbindelse til et netværk. Da modemer normalt ikke er designet til at lede oplysninger inden for netværk, skal de generelt være forbundet til en router ved hjælp af enten en USB-kabel eller et Ethernet-kabel. De fleste modemmer har begge porte, selv om nogle kun har den ene eller den anden. Brug af en USB-kabel til at forbinde et modem til en router er en pålidelig måde at oprette forbindelse til internettet på, når en Ethernet-port ikke er tilgængelig.