Netgear Wnr 2000 Specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Routere bruges til at dele højhastigheds-internetforbindelser og tillader fildeling. Den er kompatibel med både de ældre trådløse G-enheder og nyere trådløs-N. Tilslutninger etableres let ved at trykke på en knap. Opsætning er enkel og består af at indsætte cd'en, mens du følger instruktionerne på skærmen. Det er også kompatibelt med RangeMax-adaptere, hvilket hjælper med at øge rækkevidden og øge ydeevnen.

Krav

Der kræves en bredbåndsinternetforbindelse sammen med en Ethernet-port, medmindre du har trådløse funktioner indbygget i dit bundkort eller et udvidelseskort . Operativsystemer, der understøttes i øjeblikket, omfatter Microsoft Windows XP, Vista og 2000 sammen med Linux, Unix og Mac OS. Det anbefales også at have Internet Explorer 5.0 til optimale indstillinger.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktionerne omfatter en dobbelt firewall, der er optimeret til at skjule filer og computernavne til alle, der ikke er på netværket. Personlige oplysninger bliver automatisk blokeret, fordi statslig pakkeinspektion (SPI) har en sikret firewall. Wired Equivalent Privacy (WEP) er inkluderet i både 64- og 128-bit kryptering sammen med WiFi-beskyttet adgang (WPA) for at tillade personlig præference. Du kan også logge ind for at angive, hvilke trådløse computere der har adgang til forbindelsen. En PIN-kode er også indstillet til endnu mere sikkerhed, så du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger holdes sikre og private.

Funktioner

Yderligere funktioner omfatter evnen til at understøtte Wi-Fi Multimedia (WMM) og servicekvalitet (QOS). Det er ikke nødvendigt at manuelt opdage algoritmen for ny firmware, da det gøres automatisk for at etablere forbindelser.

Forældrekontrol

Forældre har mulighed for at begrænse, hvilke typer oplysninger der er tilgængelige ved at blokere bestemte webadresser og have den besøgte websteder gemt i en logfil. Anvendelsen styres ved at angive indstillinger, der fastlægger hvor ofte og mellem hvilke timer en computer har adgang til internettet.