Sådan bestemmes internet downloadhastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på et websted, der tilbyder en downloadhastighedstest. Der er flere websteder, der giver gratis downloadhastighedstest, som f.eks. PC Pitstop, Testmy.net og Speedtest.net.

2.

Kør downloadhastighedstesten flere gange ved at følge enkle instruktioner angivet på hjemmesiden og optage resultaterne.

3.

Test internet downloadhastigheden flere gange igen, på et andet tidspunkt på dagen. Hvis du gør det på forskellige tidspunkter på dagen, er det den bedste måde at bestemme internet downloadhastighed, fordi andre faktorer, såsom internettrafik, påvirker downloadhastigheden afhængigt af tidspunktet på dagen.

Måling af computerens båndbredde bestemmer, hvad der er hastigheden på sin internetforbindelse. Fordi informationen rejser fra to retninger, både fra internettet til en computer og fra en computer til internettet, udgør to dele hastigheden af ​​en internetforbindelse eller båndbredde .Disse to dele er uploadhastighed og downloadhastighed. 'Symmetriske' forbindelser, også forbindelser der er 33k og lavere, har meget ens, hvis ikke de samme upload- og downloadhastigheder. 'Asymmetriske' forbindelser, som kabelmodemer og ADSL, har forskellige upload og download hastigheder.