Sådan får du et tabt kodeord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hent kodeord

1.

Kontroller dit program og sørg for, at det kan vise eller sende dig din tabte adgangskode. Der er normalt et link på loginskærmen, der siger 'Glemt kodeord.' Hvis det er der eller en variant af det, skal du klikke på det.

2.

Indtast eventuelle oplysninger, de måtte spørge dig. Dette kunne være dit brugernavn eller din emailadresse. programmer, der indeholder vigtige data, et sikkerhedsspørgsmål, du måtte have oprettet, vil blive spurgt sammen med anden identifikation som dit socialnummer.

3.

Vælg hvordan du vil have din adgangskode Programmer, der har denne indstilling, vil enten vise dig dit kodeord med det samme eller sende det til dig for at hente senere. Valget er dit, og enten vil alternativet virke. Hvis sendt, skal du bare gå til den e-mail-konto, du gav dem til at se din adgangskode.

Indstil nyt kodeord

1.

Gå til den sikre hjemmesides login side, hvor du har mistet dit kodeord. Adgangskode 'på den rigtige placering på skærmen. En valideringskode vil blive sendt til din personlige email.

2.

Gennemgå din email for den nye valideringskode. Dobbeltklik på linket i e-mailen for at gå tilbage til den sikre hjemmeside.

3. < / p>

Indtast valideringskoden, hvis det er nødvendigt. En ny e-mail vil blive sendt.

Kontroller e-mail igen og dobbeltklik på linket fra den nyligt sendte email.

5.

Indtast en ny adgangskode i den medfølgende boks. Bekræft indtastning i den anden boks og log tilbage til det sikre websted.

Brug en adgangskode til at holde information sikker fra andre brugere end dig selv. En ansøgning eller et program beder dig om at oprette et kodeord for at hjælpe identiteten, hvem du er. Et sikkert kodeord gør det muligt for andre at få adgang til dine online-konti fra kontoudskrifter og konti til YouTube-konti. Vælg adgangskoder, der ikke er indlysende for andre, men noget, der nemt kan huskes. Hvis du glemmer dit kodeord, giver nogle programmer dig mulighed for at hente det eller oprette en ny.