Remote Access Protocol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

RAP-meddelelser implementeres i ASCII-tekst. Alle pakker afsluttes med newline-karakteren (\ n). Vognreturet (\ r) ignoreres. Hver besked er et enkelt ASCII-tegn efterfulgt af parametre. Felter i meddelelsen er adskilt af et komma.

Funktion

Meddelelsesophavsmanden sender en instruktion til målet. Hvis den ønskede funktion er mulig, svarer målsvaret med enten en responspakke, hvilket indikerer, at instruktionen blev forstået og implementeret, eller en fejlpakke, der kommunikerer meddelelsen, blev heller ikke forstået eller kunne ikke implementeres.

Protokolstyring < / h2> Rigelig kraft gør standarder og prøvekildekoden tilgængelige for interesserede parter. Dette gør det muligt for eksterne organisationer at udvikle software til at interagere med Ample Power-produkter. Rigelig Strøm producerer hjemmekraftgeneratorer og batteriopladere. Remote Access Protocol (RAP) er en proprietær metode, der er oprettet af Ample Power-firmaet. Den bruges til fjernbetjening og konfiguration af Ample Power-produkter. Oprinderen af ​​kontrolmeddelelsen kan enten være en computer eller et andet kraftigt strømprodukt.