Sådan ændres Linksys Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til LAN-porten (Local Area Network) på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Dette skaber en sikret forbindelse mellem din computer og routeren.

2.

Få adgang til GUI (grafisk brugergrænseflade) til din Linksys-router. For at gøre det skal du skrive '192.168.2.1' i din webbrowser og derefter trykke på 'Enter' eller 'Return' på tastaturet for at indlæse GUI log-in skærmen.

3.

< p> Indtast brugernavnet og adgangskoden til din router s GUI. Standardoplysningerne er normalt 'admin' til både brugernavn og adgangskode. Hvis dette ikke virker, skal du besøge webstedet Router Passwords (se Ressourcer) for en liste af modelspecifikke brugernavne og adgangskoder.

4.

Klik på 'Trådløs' hyperlink på GUIs hjemmeside.

5. < / p>

Klik på linket 'Trådløs sikkerhed' på den nederste proceslinje øverst i GUI'en.

6.

Skift WEP-sikkerhedsadgangskoden i kodeord og adgangskode-verifikationsboksen, og klik derefter på 'Gem indstillinger.'

7.

Afbryd Ethernet-kablet bag på computeren og bag på din Linksys-router .

Sikring af din Linksys-router er meget vigtig. Når du sikrer din router, forhindrer det uønskede brugere i at få adgang til din internetbåndbredde. Ligesom din bank fortæller dig at ændre dine adgangskoder rutinemæssigt, er det lige så vigtigt at rutinemæssigt ændre routerens adgangskode. I modsætning til bankwebsteder kan en uautoriseret bruger forsøge at indtaste dit routeradgangskode hele dagen uden at blive blokeret fra kontinuerlige forsøg. Ændring af sikkerhedsadgangskoden på din Linksys-router forhindrer sandsynligheden for, at nogen får adgang til dit netværk.