Sådan laver du en stor retningsant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Stå begge suppe dåser på avisen. Fjern toppen af ​​begge dåser med dåseåbnerne. Kassér afskårne toppe korrekt.

2.

Hæld indholdet i en plastikbeholder. Vask dåserne med sæbevand i køkkenvasken. Tør dåserne med et papirhåndklæde.

3.

Placer en af ​​dåserne på avisen med den åbne ende nedad. Tag toppen af ​​dåsen med dåseåbnerne. Kassér afskåret toppen korrekt. Placer dåsen til side.

4.

Stå kanen, der kun har den ene ende åben på avisen med den åbne mund opad. Mål op 2-1 / 2 inches fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul i kanylens side ved det 4-tommers mærke med den bærbare boremaskine.

5.

Skær et hul i midten af ​​akrylblokken med bladet en nyttekniv. Tape akrylblokken til indersiden af ​​dåsen med strimler af cellofantape, og luk hullet i dåsen med hullet i blokken.

6.

Afbryd stikket i enden af ​​kablet fastgjort til Pigtail N adapteren med kniven på værktøjskniven. Strip en halv tommer isolering af enden med en striber striber. Skær gennem den indre isolering med knivens kniv for at afsløre midterledningen.

7.

Opvarm loddejernet i tre minutter. Påfør en dråbe lodde til center wire. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

8.

Placer enden af ​​kobbertråd mod loddet på midterledningen. Placer spidsen af ​​loddejernet imod kobbertråden. Fjern spidsen, når loddet flyder. Fjern loddejernet. Lad loddet størkne i to minutter.

9.

Skub den ledige ende af kobbertråden gennem hullet i kanylens side og gennem hullet i akrylblokken. Stop med at skubbe med forsiden af ​​Pigtail N-adapteren i spidsen med kanterne.

10.

Påfør loddet på siderne af Pigtail N-adapteren for at sikre det til kan. Lad loddet køle i et minut. Genanvend lod. Lad loddet køle i to minutter.

11.

Placer en ende af dåsen, der blev lagt til side på toppen af ​​dåsen. Påfør loddet rundt om sømmen, hvor de to dåser mødes. Lad loddet køle i to minutter. Genanvend lod. Lad loddet afkøle i to minutter.

12.

Fjern Wi-Fi-kortet fra den bærbare computers tilbehørsslot. Fjern beskyttelseshætten fra Wi-Fi-kortet antenne port med en negle. Placer beskyttelseshætten i lommen til opbevaring.

13.

Gå ind i din baggård. Placér den bærbare computer på et bord eller en anden overflade. Placer den store retnings Wi-Fi-antenne, du har lavet ved siden af ​​den bærbare computer på bordet eller på overflade.

14.

Sæt Pigtail N-adapterens stik i antenneporten af Wi-Fi-kortet. Sæt Wi-Fi-kortet tilbage i den bærbare computer.

15.

Drej den åbne mund på din store retningsantenne i retning af senderen af det trådløse hjemmenetværk, der er i huset.

16.

Start standardwebbrowseren ved at vælge den fra pop op-menuen 'Start'> 'Alle programmer'. Få adgang til websider ved hjælp af webbrowseren takket være den trådløse forbindelse, der er tilgængelig af din store retnings Wi-Fi-antenne.

En del af nydelsen, der kommer fra at bruge en bærbar computer, er friheden til at bruge den i baghaven med en trådløs forbindelse. Lav en stor, men stadig bærbar, gør-det-selv (DIY) retningsbestemt Wi-Fi-antenne. Antennen vil være kraftig nok til at modtage det trådløse signal fra Wi-Fi-senderen i det trådløse hjemmenetværk i dit hus, selvom du er langt længere væk end det anbefales. Nogle få husholdnings- og købmandsforretninger og nogle redskaber er nødvendige, ligesom nogle dele fra en elektronisk butik eller en hobbyforretningsbutik. Voksenovervågning er også påkrævet, hvis du er underårig, da skæreværktøjer og loddejern vil blive brugt.