Siemens Speedstream 4200 Modemsystemkrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Siemens SpeedStream 4200 er en router, der kan forbinde din computer til netværk og internettet. Selv om du kan bruge den til at oprette forbindelse til virksomhedens netværk, er enheden bedst egnet til boliger og små kontorer. Lær mere om systemkravene til SpeedStream 4200 for at afgøre, om det passer dig.

Forbindelser

Siemens 42000 Speedstream-router kan oprette forbindelse til din computer via en USB-kabel (Universal Serial Bus) eller Ethernet-port. Du skal have en af ​​de to porte på dit system for at bruge enheden. Ethernet-brugere skal have et netværkskort, der understøtter Ethernet 10 / 100Base-T fuld- / halvduplex.

Operativsystem og webbrowser

Din computer skal køre et operativsystem, der er kompatibelt med TCP / IP-protokollen, f.eks. Windows, Mac OS X eller Linux. USB-tilslutningsmetoden kræver Windows 98 eller nyere, mens Ethernet-forbindelsesfunktionen fungerer sammen med stort set alle operativsystemer. Ethernet-brugere skal dog mindst have Microsoft Internet Explorer 5.0 eller Netscape Navigator 5.0.

CPU, hukommelse og harddisk

Der er et par ekstra krav til USB-brugere. Dem, der ønsker at oprette forbindelse til modemet via USB, har brug for en Pentium-kompatibel 166 MB eller hurtigere centralenhed (CPU), mindst 32 MB RAM og 12 MB ledig plads på harddisken. Husk, at en stor del internetindhold, herunder Flash-videoer og interaktivt indhold, kræver flere harddiskressourcer.