Sådan deler du en printer med en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil printeren i overensstemmelse med producentens instruktioner og tilslut den til en af ​​computerne. Dette vil være værtscomputeren.

2. < / p>

Aktiver 'deling' på printeren ved at højreklikke på printerikonet. Dette gør det muligt for andre brugere på netværket at se printeren.

3.

Opret et unikt computernavn for hver computer. Sørg for, at begge computere deler det samme arbejdsgruppenavn. Netværksprotokollerne skal bruge disse oplysninger for at tillade kommunikation mellem enhederne. Indtast disse oplysninger ved at gå ind i 'Kontrolpanel', 'System og sikkerhed .

4.

Slut værtscomputeren ved hjælp af netværkskablerne i en tom port på bagsiden af ​​D-Link-router.

5. < / p>

Konfigurer D-Link-router ved at køre installations-cd'en i cd-rom-drevet på værtscomputeren og vælge 'Setup Wizard.' Guiden etablerer de protokoller, som netværket skal bruge. vil køre indtil det er færdigt, og en computer genstart kan være nødvendig y.

6.

Slut den anden computer til en port på routeren. Routeren genkender automatisk denne computer på grund af det delte arbejdsgruppens navn.

7.

Tilføj en printer til den anden computer ved at vælge 'Tilføj printerguiden' under 'Enheder og Printere. '

8.

Vælg' Tilføj en netværksprinter ', når du bliver bedt om af guiden. Søg efter netværks arbejdsgruppens navn og derefter værtscomputerenavnet. En liste over enheder, der er knyttet til værtscomputeren, vises, når den er valgt. Vælg den printer, der er forbundet med denne computer.

9.

Test forbindelsen ved at udskrive en testside.

At dele en printer via et netværk er nem at konfigurere. Computerbrugere, der er blevet bundet til kun at bruge en printer med en direkte kabelforbindelse, finder det befriende at sende dokumenter direkte til printeren fra en computer, der har en adresse på hjemmenetværket. Brugere skal sikre, at netværksforbindelsen mellem computeren forbliver aktiv. Hvis en forbindelse ikke opretholdes, vil de andre computere ikke kunne bruge den delte printer.