Sådan får du vist en anden computer ved hjælp af Real VNC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på den computer, du vil se fra din lokale computer. Serversoftwaren skal køre på målcomputeren, før du kan styre den eksternt. Klik på 'Alle programmer' i Windows Start-menuen, klik på 'RealVNC', og klik derefter på 'VNC Server (Bruger-tilstand)', og klik derefter på 'Kør VNC Server.' Dette starter serversoftwaren på din målcomputer.

2.

Hold musen over serverens systembakkeikon for VNC. Popup'en viser IP-adressen til servercomputeren . Denne IP-adresse er, hvad du indtaster i dialogboksen i din lokale computers VNC-software. Bemærk denne IP-adresse.

3.

Klik på knappen Windows 'Start' på din lokale computer. Vælg 'Alle programmer' og klik derefter på 'Real VNC.' Klik på 'VNC Viewer' og klik derefter på 'Kør VNC Viewer.' Dette åbner en dialogboks.

4.

Indtast IP-adressen hentet i trin 2 i tekstboksen mærket 'Server'. Klik på 'OK' for at oprette forbindelse til den eksterne computer. Din VNC computer forbinder. Hvis adgangskodebeskyttelse er oprettet, skal du indtaste adgangskoden for at åbne fjerncomputerenes skrivebord.

Real VNC er et program, der bruges til fjernbetjening af klientcomputere på et netværk. Det er en lille applikation, der kører i baggrunden på hver klientcomputer. Du bruger seeren på din lokale computer til at oprette forbindelse til en hvilken som helst computer. Dette er gavnligt, hvis du har fjerncomputere, du vil konfigurere og konfigurere uden at være fysisk foran Maskinen. VNC giver adgangskodebeskyttelse, og den har et lille ikon placeret i proceslinjen for at åbne programmet hurtigt.