Sådan køres systemgendannelse på en router med en Power Click Button Device

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Rett den ene ende af et papirclips, mens du efterlader resten af ​​papirclipset i sin originale form, der skal bruges som håndtag.

2.

Find knappen, der er markeret med 'Reset', som findes på bagsiden af ​​routeren. Normalt er 'Reset' -knappen placeret i et lille hul under chassisdækslet.

3.

Sæt papirclipset i 'Reset' -bryderhullet, så slutningen af Papirclips trykker på 'Reset' -knappen. Tryk og hold 'Reset' -knappen i 30 sekunder. Lysdioden til routerens LED blinker for at indikere, at routeren er nulstillet.

4.

Løsn papirklipset fra nulstillingsknappen. Routeren er nu blevet gendannet til fabriksindstillingerne.

Tips og advarsler

  • Fabriksindstillingerne for SOHO routere er i de fleste tilfælde kompatible med internetudbyderen krav og tillade internetadgang ved hjælp af fabriksindstillingerne. Du skal have en computer og en CAT5 patch ledning til rådighed for at oprette forbindelse til og konfigurere routeren, hvis internetforbindelsen går tabt efter nulstillingen.
  • SOHO (Small Office Home Office) routere giver et rimeligt niveau af ydeevne til prisen med funktioner som VPN og trådløs kapacitet. SOHO-routere kan løbe ind i konfigurations- og ydeevner, der ikke kan løses via en konfigurationsændring. Af denne grund omfatter de fleste SOHO routere en 'Reset' -kontakt, som kan returnere routerkonfigurationen tilbage til fabriksindstillingerne.