Sådan opretter du forbindelse til internettet på en IBM ThinkPad 1300-bærbar computer, mens du rejser i en RV

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Parabolantenner

1.

Installer en parabolantenn på køretøjets tag. Kør ledningerne ned ad køretøjets side eller bag. Mens termerne parabolantenne og satellitdisken undertiden bruges omskifteligt, disketter generelt henviser til små flade enheder, der indeholder en modtager, en sender og det udstyr, der er nødvendigt for at interface med en computer og fastgøres til et køretøj. Afhængigt af hvilken model du vælger, holdes nogle på plads med magneter; andre fastgøres til et tagstativ eller bolt ind i køretøjets tag. Vær opmærksom på, at nogle garantier kræver professionel installation. Kontroller også din bils garanti.

2.

Installer software fra diske eller internet download i henhold til producentens anvisninger. Aktivér og registrer softwaren. Aktivering og registrering kan kræve telefon- eller internetverifikation.

3.

Fejlfinding af systemet, inden du tager ud på din rejse. Fejlfinding kræver undertiden en internetforbindelse til opdateringer. Derfor skal du sørge for at dit udstyr er installeret og operationelt, mens du er på et sted, hvor en alternativ internetforbindelse er tilgængelig.

Mobil Internet Hot Spot

1.

Installer hardware sikkert inde i køretøjet. En mobil internet hot spot fungerer som en modtager og sender. De fleste vedhæftes med en sugebase på samme måde som en GPS-enhed gør. Faktisk fungerer nogle også som GPS.

Installer softwaren i henhold til producentens anvisninger, hvis det er nødvendigt. En mobil hot spot er designet til at fungere som begge modtagere og sender til en række enheder på samme måde som et netværkshub fungerer hjemme. Afhængigt af den valgte model kan det være nødvendigt med yderligere software til IBM ThinkPad 1300. Enheden kan bare logge ind på samme måde som til en anden Wi -Fi hot spot.

3.

Konfigurer dit netværk for at oprette forbindelse til hot spot og tilslut hotspot til internettet. Registrer din nye enhed og aktiver tjenesten. sikker på at dit udstyr er installeret og operationelt, mens du er på et sted, hvor en alternativ internetforbindelse er tilgængelig.

USB-enheder

1.

Installer softwaren på computeren De fleste pc-internetkort og internet-USB-modemmer kræver software fra tjenesteudbyderen, før enheden er tilsluttet. De kan også kræve registrering og aktivering. Isudbydere kan tilbyde at gøre dette for dig, hvis du bringer din ThinkPad til en af ​​deres butikker.

2.

Slut enheden til en USB-slot. Da ThinkPad skal bruges, mens køretøjet er i bevægelse, kan du overveje at købe et overflademonteret tilbehør for at holde det på plads i tilfælde af pludselige stop.

3.

p> Få adgang til internettet ved hjælp af pc-kortet eller USB-modemet, før du går ud på vejen. Kontroller, at din udbyder tilbyder service til det område, hvor du skal hen. De fleste større luftfartsselskaber har service på alle nordamerikanske steder, men lokale luftfartsselskaber må ikke. Fejlfinding i et område, hvor du er sikker på, at internettet er tilgængeligt, hvis du har brug for yderligere downloads eller opdateringer for at få dit system til at fungere for dig. Du kan undertiden få hurtigere hastigheder eller flere områder ved at opgradere din serviceplan.

Tips og advarsler

  • Medmindre du overfører store mængder data, video eller grafik, er en parabol ikke nødvendig. Internt pc-kort kan krænke enhedsgarantien, især hvis den ikke er installeret af en autoriseret installatør.
  • Enheder vedhæftet til køretøjet, især hvis det er monteret på ydersiden, kan påvirke køretøjets garanti.
  • Standarden IBM ThinkPad 1300 har et trådløst kort indbygget i det, så hvis du er i en RV-park eller et andet sted med Wi-Fi, kan du oprette forbindelse til internettet via det landbaserede signal. Men for at bruge en bærbar computer under bevægelse eller på en fjernplacering, har du brug for en konto hos en internetudbyder og en enhed til at modtage signalet. Dette kan være så komplekst som et satellitsystem eller lige så enkelt som en trådløs USB-enhed.