Sådan testes din trådløse forbindelseshastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Test af trådløs tilslutningshastighed

1.

Der er flere websteder, der giver gratis tjenester til at teste flere ting, der påvirker den trådløse forbindelseshastighed. Nogle af de mest anvendte websteder er angivet i afsnittet Ressourcer i slutningen af ​​denne artikel. Log på et websted, der giver en hastighedstest.

2.

Afhængigt af, hvor præcis du ønsker at teste din trådløse forbindelseshastighed, skal du køre en test eller flere tests. Afhængigt af webstedet er test tilgængelige for båndbredde, uploadhastighed, downloadhastighed, ping og sporrute. Jo højere resultatet af testen er, jo bedre når det kommer til båndbredde, uploadhastighed og downloadhastighed. Det modsatte gælder for ping.

3.

Bemærk resultaterne fra testen / testene. Kør testene igen på forskellige tidspunkter om dagen og sammenlign tidene for at få en mere præcis trådløs tilslutningshastighed. Forsøgsforsøg flere gange og på forskellige punkter i dag eller nat foreslås, fordi resultaterne varierer i hver testtype. Denne variation opstår på grund af forskellige faktorer som netværksbelastning og andre overførsler / uploads pågår.

Tips og advarsler

  • Nogle websteder bruger ordet 'gennemstrømning , 'som kan udskiftes med' transmissionshastighed 'ved at tale om båndbredde.
  • Når du kører hastighedstestene, må du ikke multitask med flere uploads eller downloads.
  • Test af en computers trådløse forbindelseshastighed involverer testning af flere faktorer, men den primære faktor er båndbredde. Båndbredde er i det væsentlige transmissionshastigheden for internetforbindelsen, i dette tilfælde en trådløs forbindelse. I dag er den fælles måleenhed megabytes pr. Sekund ( mbps) og må ikke forveksles med en anden faktor, der påvirker forbindelseshastigheden, ping. Ping er rundrejsetiden i millisekunder for en pakke at rejse fra en computer til et websted og tilbage. Heldigvis er der en nem måde at teste din trådløse forbindelseshastighed, og denne artikel vil vise dig hvordan.