Sådan installeres og tilsluttes en Linksys WRT54GV5

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut antennerne, der følger med enheden, til portene på begge sider af routerens bagside.

2.

Tilslut Ethernet-port på bagsiden af ​​din pc til en af ​​de nummererede porte på WRT54G-routerens bagside med Ethernet-kablet. Gentag dette for hver printer eller pc, du vil oprette forbindelse til routeren.

3.

Tilslut dit bro-modem til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​routeren.

4.

Åbn en webbrowser på din pc og gå til '192.168.1.1' i browseren.

Indtast 'admin' for både brugernavnet og adgangskoden, når den er tilsluttet.

6.

Indtast et andet navn end 'WRT54G' for 'Routernavnet' i det vindue, der vises.

7.

Klik på 'DHCP' i 'Internet Connection Type 'Hvis du planlægger at oprette forbindelse til et kabelmodem til netværket. Hvis du planlægger en DSL-forbindelse, skal du vælge' PPPoE 'i stedet.

Indtast dit internetudbyderens værtsnavn og domænenavn i deres Hvis du ikke kender dem, skal du kontakte din internetudbyderes tekniske suppo rt. Klik på 'Gem indstillinger' for at afslutte opsætningen af ​​din router.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlægger at bruge routeren til at dele en internetforbindelse, skal du indstil dit modem til at være i 'Bridge' tilstand, før du tilslutter det. Se venligst modemets manual for specifikke instruktioner om at gøre dette.
  • Den primære familie af Linksys routere er kendt som WRT54G linje af routere. Disse routere kan håndtere op til fire ledede forbindelser fra computere og flere trådløse forbindelser fra pc'er og andre enheder. For at bruge Linksys-routeren skal den oprettes til brug sammen med din computer og enhver anden enhed, der har brug for den.