Hvilket Ethernet-kabel skal jeg bruge til Netgear WGT624?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Netgear WGT624 er en trådløs router, der skaber et lille, trådløst lokalnetværk inden for et arbejdssted eller hjemme. Routeren skal fysisk forbinde til en internetkilde (modem) for at sende forbindelsen til autoriserede brugere / computere via et Ethernet-kabel. Routeren understøtter også kablede netværksfunktioner via flere Ethernet-porte i ryggen; Brugere kan forbinde computere, der ikke er trådløse aktiverede, f.eks. desktops, til netværket på denne måde.

Ethernet-kabel

Ifølge Netgear WGT624-manualen indeholder denne modempakke et Ethernet-kabel af kategori 5. Netgear anbefaler, at forbrugere bruger Cat 5-kabler, også kendt som 10/100 Base-T Cat 5-kabler, med sine produkter.

Overvejelser

Kategori 5-kabler er kun en type Ethernet-kabler. Cat 5e og Cat 6 Ethernet-kabler er også tilgængelige fra september 2010, og disse kabler er begge bagudkompatible med Cat 5 Ethernet-kabler. Forbrugerne bør kunne bruge en af ​​disse som erstatning for det Cat 5 Ethernet-kabel, som Netgear leverer med WGT624-trådløse firewallmodem. Netgear fremstiller netværksenheder som Wireless Firewall Router WGT624. Denne router kan aktivere Local Area Networks i hjemmet og små virksomheder, så flere computere kan få adgang til filer, printere eller internettet.