Langsom hastighed i driften af ​​internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutningshastighed

Den type forbindelse du har, bestemmer den hastighed, du surfer på internettet. De tre hovedtyper af forbindelser er DSL, kabel og opkald. Fiberoptisk service har de hurtigste forbindelseshastigheder, men er ikke tilgængelig på alle områder.

Telefonlinjeproblemer

Hvis du bruger opkald eller DSL, modtager du internettet via telefonlinjen. Problemer med ledningerne vil reducere forbindelseshastigheden betydeligt. Kontroller din telefonlinje for slidede ledninger og lyt efter statisk på linjen, når du ringer ud.

Spyware, virus eller softwareproblemer

En computer inficeret med spyware og vira forbinder til internettet med langsommere hastigheder. Kør et antivirusprogram samt en spyware checker for at opdage eventuelle skjulte problemer. Softwareprogrammer, der ikke kører korrekt, vil bruge computerens hukommelse og nedsætte forbindelseshastigheden.

Maksimale tilslutningstider

Tilslutning til internettet i spidsbelastninger vil sænke din surfingshastighed. Besøger populære hjemmesider, mens for mange andre er der, vil have en negativ indvirkning på din forbindelseshastighed til hjemmesiden. Selvom du har en hurtig internetforbindelse, svinger den hastighed, du modtager data, og svinger til tider. At finde årsagen bag en langsom internetforbindelse tager kun kig på dine hardware- og softwareproblemer.