Fordelene ved Client Server PACS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  PACS står for Picture Archiving and Communication System, ifølge Novarad South. PACS spiller en vigtig rolle inden for radiologi og sundhedssektoren. PACS bruges, så radiologer kan gemme deres billeder og studere dem senere. Klientserver PACS er PACS, der gemmes og sendes via internettet. Server PACS-programmet er afhængig af den software, som klienten PACS har installeret til at udføre operationer, hvilket eliminerer kompatibilitetsproblemer.

Diagnostisk værdi

PACS 3-D billedbehandling har dramatisk øget nøjagtigheden af ​​diagnostiske metoder. Disse billeddannelsesværktøjer gør det muligt at se indersiden af ​​menneskekroppen meget tydeligere, så lægerne får en mere præcis forståelse for, hvad der foregår inde i patientens krop, ifølge Mendocino Coast Hospital.

Produktivitet

PACS maksimerer produktiviteten ved at lade billederne sendes til de steder, hvor de er nødvendige så hurtigt som muligt, ifølge Novarad South. Denne øgede produktivitet glæder kunderne og opfordrer dem til at fortsætte med at drive forretning med radiologen, da de ikke behøver at vente lang tid for resultaterne af de diagnostiske eksamener.

Convenience

Klientserver PACS gør det muligt at sende billeder til kunder, så de kan se billederne, når det er praktisk, ifølge Novarad South. Disse PACS er også stadig vigtigere som mere og mere specialiserede læger praksis, der kræver et større antal læger at kommunikere mellem hinanden.

Kompatibilitet

Webbaserede PACS er kompatible med operativsystemer på mange andre com puters, så disse PACS kan fås fra enhver computer, ifølge Novarad South. Med den offline PACS-arbejdsstation var der derimod ofte kompatibilitetsproblemer, især efter at en læge kontor opdaterede deres PACS-arbejdsstation, og en anden ikke. PACS kan sendes til patienter med stort set enhver form for computer.

Båndbredde

Klientserver PACS frigør båndbredde på serverniveau, hvilket gør det muligt for serveren at udføre flere opgaver, end den kunne udføre før, ifølge Novarad South. Efter hver læsning skylles billederne efter University of Iowa.

Forudhentning

Der er ingen forudindhentning eller studiefordeling, der er nødvendig. Ingen forespørgsels / hentningsfunktion er nødvendig, heller ikke i henhold til University of Iowa. billeder henter automatisk.

Ingen duplikering

Duplikationslæsninger undgås, fordi radiologer vil vide, hvornår de læser den samme eksamen, så tiden vil ikke blive spildt, ifølge University of Iowa.

Billigere lagerplads

En af de eneste ulemper af klientserveren PACS er det faktum, at der er behov for mere lagerplads. Dette er dog ikke meget vigtigt, fordi lagerplads bliver stadig billigere, hvilket gør, at PACS-klientserveren bliver endnu større, ifølge PACS Academy.