Hvad er hastigheden af ​​en T3-forbindelse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

En T3-linje er en fiberoptisk eller kobber telefonlinje med høj hastighed, der adskilles fra traditionelle telefonlinjer. Det kan bruges til bredbåndsinternetadgang og talekommunikation.

Hastighed

En T3-linje kan sende 45 millioner bps (bit per sekund) data. En T3 kan sende fuld stream video med lyd på højtrafikservere uden signaludfald. Overførsel af 100 Mb data på et standard 56K modem ville tage fire timer ni minutter og 39 sekunder, mens en T1 linje ville sende den på otte minutter 33 sekunder, og en T3 linje ville være færdig om 17 sekunder

Brug

En T3-linje bruges almindeligvis til områder med høj trafikberegning, eller hvor en gruppe skal have flere adgangspunkter til internettet. Store internetudbydere bruger T3-linjer til at reducere flaskehalse af information. Universiteter og større virksomheder bruger T3-linjer til at give flere computere adgang til internettet med rimelig hastighed. Det tillader også 'altid-på' websteder at fortsætte med at acceptere volumen i høj trafik og giver øget sikkerhed for dataoverførsel En T3 internetforbindelse giver den hurtigste dataoverførselshastighed til rådighed i september 2010. Det kan tjene meget websteder med høj trafik, dråber få forbindelser og tillader flere computere. T3 linjer bruges oftest af store virksomheder og universiteter.