Sådan sender du en MMS fra en bærbar computer til en mobiltelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til din e-mail-konto. Klik på 'Komponér ny mail' afhængigt af din e-mail-konto.

2.

Placer markøren i boksen 'Til'. Indtast modtagerens 10-cifrede celle nummer sammen med transportørens navn. Se ressourceafsnittet nedenfor for brug af websted for at få en liste over den rigtige måde at formatere e-mail-adressen på, afhængigt af transportøren. For eksempel, hvis modtageren har Sprint, ville du skrive: 10-cifret nummer@pm.sprint.com.

3.

Placer markøren i feltet 'Emne' og skriv emnet i din e-mail efterfulgt af emnet i e-mailen i den udpegede boks.

4.

Tryk på ikonet 'Vedhæft' på din e-mail-skærm. Nogle e-mails har et billede af et papirklip. En skærm vil indlæse for dig at gennemse din harddisk på din bærbare computer for at finde det medie, du ønsker at vedhæfte. Klik på den, når den er placeret, og tryk på 'Vedhæft' eller 'Åbn'. Mediet lægges i din email som en vedhæftet fil.

5.

Læs over emailen og tryk på 'Send', når du er færdig. Din MMS vil blive leveret til modtagerens tekstmeddelelsesområde på sin mobiltelefon.

En MMS eller en MMS-tjeneste er en måde at kontakte en person ved at sende korte beskeder sammen med fotos eller videoer til en mobiltelefon. Hvis du har billeder eller videoer gemt på din bærbare computer, kan du vedhæfte dem til en e-mail og sende til en persons mobiltelefon. Alt du behøver er personens mobilnummer og trådløse udbyder.