Sådan opretter du et Dell-skrivebord til en Toshiba-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk både bærbare computere fra Dell og Toshiba.

2.

Slut den ene ende af RJ-45-overgangen til netværksadapteren på bagsiden af ​​Dell-pc'en. Ethernet-netværksporten ligner en stor telefonstikport

3.

Tilslut den anden ende af crossover-kablet til Ethernet-porten på Toshiba-computeren.

4.

Tænd begge computere og lad dem starte i Windows.

5.

Klik på knappen 'Start' og derefter på 'Kontrolpanel' på Dell-skrivebordet. Dobbeltklik på 'Network Setup Wizard' og følg anvisningerne for oprettelse af en 'Direkte kabelforbindelse.' Udfør de samme trin på Toshibas bærbare computer.

6.

Åbn 'Computer' eller 'Denne computer' på begge computere, og klik derefter på 'Netværk' i sidelinjen. Gennemse delte mapper på den anden computer, og kopier, indsæt eller åbne filer efter behov.

Tips og advarsler

  • Kontroller, at det kabel, du bruger, er et crossover-kabel og ikke et almindeligt netværkskabel. Kablerne ser ud til at være identiske, men kabelproducenter reserverer sig som regel gul til crossover kabler. Hvis du ikke er sikker, spørg en medarbejder, når du køber kablet.
  • Hvis du gerne vil dele data eller filer mellem en Dell-pc og Toshiba-bærbar computer, kan du købe et dyrt netværkshub eller en router og oprette et traditionelt computernetværk. Hvis du vil spare nogle penge, kan du dog opnå det samme med et enkelt crossover-kabel.