Hvad er protokolomformeren?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

En protokollomformer er en mekanisme, der ændrer en standardprotokol af en enhed til en protokol, der kan bruges til at lette funktionen af ​​en anden enhed. Protokollomformere henvises også til som protokoloversættere.

Process

Protokolomformere er i det væsentlige software installeret på routere, der bruges til at konvertere datahastigheden eller hastigheden, hvormed data overføres, og eksisterende protokoller i et netværk til protokollerne i det andet netværk, der sender eller modtager dataene. Protokolomformere, ligesom en sprogoversætter, oversætter meddelelser eller datastrømme mellem netværk for at gøre det muligt for begge netværk at fortolke dataene.

Programmer

Protokolomformersoftware bruges i en række brancher til applikationer som f.eks. bygning og procesautomatisering. Protokolomformere anvendes også til transformationsstationens automatisering eller et system til styring og styring af udstyr i et el-system. PC-brugere sender og modtager data eller digitale oplysninger via computernetværk. Protokoller, eller sæt retningslinjer og regler, administrerer, hvordan disse data overføres. Protokoller kan konverteres mellem enheder ved hjælp af en protokolomformer.