Sådan indstilles en netværksproxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Værktøjer' i Internet Explorer og gå til 'Internetindstillinger', derefter 'Tilslutninger' og derefter 'LAN-indstillinger.'

2. >

Gå til indstillingen 'Proxyserver', og marker afkrydsningsfeltet 'Brug en proxyserver til dit LAN.'

3.

Indtast din proxyserver IP-adresse i feltet 'Adress'. Dette afhænger af de indstillinger, du oprettede, når du opretter dit lokale netværk (LAN).

4.

Indtast portnummeret din proxy server bruger til klientforbindelser i 'Port' boksen. Standardporten er 8080, men din systemadministrator kan have ændret dette portnummer.

5.

Vælg 'Bypass proxy server for lokale adresser 'hvis du' kan lide din computer til at forbinde direkte til andre computere på LAN'et.

6.

Klik på 'OK' og derefter 'OK' igen for at klikke i feltet Internetindstillinger. Netværksproxyindstillingerne er nu etableret i Internet Explorer, så du kan få adgang til internettet fra dit LAN.

Du kan indstille en netværksproxyforbindelse i Internet Explorer til at oprette forbindelse til internettet via et lokalnetværk (LAN). Netværksproxyservere bruges til at styre information, der bevæger sig mellem et lokalt netværk og internettet. Proxies fungerer som en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at forhindre adgang til dine LAN-computere. For at oprette forbindelse til internettet fra et LAN med en proxyserver, skal du konfigurere Internet Explorer til at arbejde sammen med din netværksproxy.