Microsoft Windows 2008-certificering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Baggrund

IT-specialister, der ønsker at blive certificeret i Windows Server 2008, kan gøre det ved selvstyret undersøgelse eller gennem klasseværelset.

Valg

Succesfuld gennemførelse af hver af Windows Server 2008-modulerne bringer en Microsoft certificeret teknologi specialist kvalifikation.

Passerer tre specifikke MCTS-eksamener tjener betegnelse som en Microsoft-certificeret IT-professionel serveradministrator. er 'Server 2008 Server Administrator (70-646),' 'Windows Server 2008 Active Directory Configuration (70-640)' og 'Windows Server 2008 Network Infrastructure (70-642).'

Tilføjelser

Du må vælger at tage yderligere eksamener for at styrke akkreditering. Gennemførelse af to yderligere relevante moduler fører til kvalifikation som en virksomhed administrator. Fuldstændige oplysninger om alle certificeringer er tilgængelige på Microsofts websted. En række uddannelser og eksamener er tilgængelig fra Microsoft for at hjælpe informationsteknologiprofessorer med at forbedre deres ekspertise i Windows Server 2008. Microsoft tildeler forskellige niveauer af certificering til dem, der afslutter træning og bestået beslægtede eksamener.