Sådan fjerner du synkroniseringsfiler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' nederst på skærmen.

2.

Klik på 'Alle programmer' i Windows Vista og i Windows 7 .

3.

Klik på 'Tilbehør.' Vent på, at listen vises.

4.

Søg efter 'Sync Center' og klik på det.

5.

Højre -Klik på filen du vil fjerne. En rullemenu vises.

6.

Klik på 'Slet'. Dette fjerner synkroniseringsfilerne.

Synkronisering står for synkronisering. Ifølge Microsoft-webstedet 'I Windows er synkronisering processen med at holde to eller flere versioner af den samme fil gemt på forskellige steder, der er tilpasset hinanden.' Med Sync Center i Windows Vista og Windows 7 kan en bruger foretage ændringer i en fil, og vinduet gør automatisk ændringer i samme fil, der er gemt andetsteds. Du kan også synkronisere med nogle mobile enheder til filer på netværksservere. En anden funktion i Sync Center er evnen til at fjerne synkroniseringsfiler.