Hvad er en FTP-udgivelsestjeneste?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Beskrivelse

FTP-software gør det nemt og hurtigt at overføre store elektroniske filer uden at klare sig før deres upload eller download er færdig. Mange designprogrammer og operativsystemer indarbejder nu FTP i deres software. FTP-udgivelsestjenester giver kunderne den komplette evne til at sætte eller 'publicere' noget på internettet eller sende det fra skaberen til bruger og tilbage.

Sådan fungerer det

En FTP-udgivelsestjeneste yder fjernt sikre servere, der holder og still de tilgængelige filer, du har oprettet, til at udgive og opdatere dit websted, dele fotos og film eller administrere klientadgang til store rapportfiler, følg, hvornår klienter uploader eller downloader dem, og sørg for sikker sikkerhedskopiering af dine data.

Fordele

En FTP-udgivelsestjeneste håndterer kommunikationsteknologi og sikkerhedsproblemer med at gøre store informationsfiler og websider tilgængelige via internettet, så du ikke behøver at tilføje denne ekspertise til eget personale eller på bekostning af at eje, drive og sikre din egen server. Virksomheder bruger websteder til at markedsføre deres produkter og tjenester. Par deler deres bryllupsproces ved at blogge og sende billeder online. Elektroniske rapporter gemmer udskrivning og forsendelsesomkostninger. En FTP- eller filoverførselsprotokol, udgivelsestjeneste hjælper dig med sådanne opgaver til et månedligt gebyr.