Sådan opretter du en trådløs internetforbindelse med en USB-netværksadapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt din USB-netværkskort i enhver åben USB-port på din computer. USB-porte er unikke, så de korrekte porte er de eneste, som din enhed kan indsættes i.

2.

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af ​​driversoftwaren. I nogle tilfælde bliver du bedt om at indsætte den cd, der fulgte med adapteren.

3.

Klik på netværksikonet nederst til venstre på skærmen. Ikonet ligner to computerskærme. Klik på 'Opret forbindelse til et netværk' eller 'Opret forbindelse eller Afbryd forbindelsen'. Du vil se en af ​​disse to meddelelser, afhængigt af om du i øjeblikket er tilsluttet et netværk, samt hvis der allerede er registreret trådløse netværk.

4.

Vælg det trådløse netværk, du ønsker at oprette forbindelse til i det vindue, der vises, og derefter klikke på 'Connect' for at etablere din forbindelse.

Hvis din computer ikke har en indbygget trådløs adapter, eller hvis du har brug for en opdateret adapter på grund af svage trådløse signaler eller andre problemer med interne adaptere, giver en trådløs USB-adapter en hurtig og nem mulighed for at komme online trådløst. USB-adaptere er 'plug and play' i den mest bogstavelige forstand, og de kræver normalt ikke en systemstart, når drivere er installeret. Heldigvis skal installationen af ​​adapteren og oprettelse af forbindelse kun tage et par minutter.