Sådan aktiveres Googles automatiske udfyldning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din browser og gå til google.com/toolbar. Klik på 'Install' for at installere Google-værktøjslinjen. Accepter servicevilkårene, installer og genstart din browser.

2.

Klik på skiftenøgleikonet helt til højre på din nye Google Toolbar. Klik derefter på fanen 'Automatisk udfyldning'. Øverst skal du markere afkrydsningsfeltet, hvis det ikke allerede er markeret. Dette vil aktivere funktionen.

3.

Klik på pil nedad til højre for ikonet 'AutoFyld' på din nye Google-værktøjslinje. Klik på 'Tilføj / rediger profiler' i rullemenuen.

4.

Klik på 'Tilføj ny profil' eller 'Tilføj nyt kreditkort' og udfyld de relevante formularer med din oplysninger, hvis du vil have det. Tryk derefter på 'Gem'.

Tips og advarsler

  • Du kan tilføje et kodeord til dine kreditkortoplysninger, hvis du vil ved at klikke i afkrydsningsfeltet ud for ' Anmod om adgangskode ', og lav derefter en.
  • Hvis du bruger flere forskellige browsere, skal du tilføje disse oplysninger til alle dine browsere og bruge de samme adgangskodeoplysninger til at beskytte det, så du ikke glemmer, hvilken adgangskode der gik til hvilken browser.
  • Udfyld ikke AutoFill-profiler eller kreditkortoplysninger på offentlige computere eller nogen computer, der ikke tilhører dig.
  • Det er muligt at få virus fra downloads sådan som Google Toolbar. Sørg for at du er på det legitime websted, og at du ved, hvad du downloader, før du gør det.
  • Google har en værktøjslinje, der kan installeres på enten Internet Explorer eller Mozilla Firefox, og det giver mange muligheder for at gøre din søgning og internetbrug nemmere. En af disse muligheder er værktøjet AutoFill, som kan gemme profiler og kredit- eller betalingskort og automatisk udfylde formularer, du bruger på internettet. Det er nemt at oprette, og du kan tilføje så mange profiler eller kredit / betalingskort som du vil have til fremtidig brug.