Sådan deaktiveres flere Remote Desktop Sessions

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' efterfulgt af 'Kontrolpanel.'

2.

Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer' Klik på 'Terminal Services'.

3.

Klik på 'Forbindelser' i konsoltræet.

4.

Højreklik den 'Terminal Services' -forbindelse, som du gerne vil ændre. Der vil kun være en i de fleste konfigurationer.

5.

Klik på 'Egenskaber'.

6.

Klik på 'Netværksadapter 'efterfulgt af' Maksimale forbindelser. ' Indtast '1' (uden citater) som det maksimale antal sessioner.

7.

Klik på 'Anvend'.

Windows Server understøtter en række samtidige brugerforbindelser med sin Terminal Services-software. Brugere forbinder til Terminal Services ved hjælp af Microsoft Remote Desktop Client. Når en bruger opretter forbindelse til Windows-systemet, vil de til tider blive tildelt en ny session, hvis systemet mener, at en ældre er aktiv. Dette kan være problematisk for brugere, der forbinder på flere maskiner eller lider hyppige afbrydelser, da deres åbne programmer vil blive fast i en ældre session. Heldigvis kan du deaktivere denne funktionalitet på serveren og tvinge hver bruger til at bruge en enkelt session på få minutter.