Sådan flytter du Windows SharePoint Services-databaser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at den server, som du planlægger at flytte databaserne til, er konfigureret som din nuværende server.

2.

Åbn Central Administration , og klik derefter på afsnittet 'Tjenester'. Højreklik på følgende tjenester og klik på 'Stop', SharePoint 2010 Administration, SharePoint 2010 Timer, SharePoint 2010 Tracing, SharePoint 2010 Brugerkode Host, SharePoint 2010 VSS Writer, SharePoint Foundation Søg V4 og World Wide Web Publishing Service.Klik på 'Start', og klik derefter på 'Kør', og skriv derefter 'Cmd' for at starte kommandoprompten. Skriv 'iisreset / stop' og tryk 'Enter'. Luk kommandoprompten.

3.

Åbn SQL Server Management Studio Object Explorer fra startmenuen. Klik på ikonet '+' ved siden af ​​'Databaser'. Vælg de databaser, du ønsker at flytte, så højreklik på databasen og klik på 'Egenskaber'. Klik på 'Valg' under 'Vælg en siderude', og derefter 'State'. Klik på 'Begræns adgang', og vælg derefter 'Single' i rullemenuen. Klik på 'OK'.

4.

Højreklik på databasen igen, klik på 'Opgaver' og derefter 'Aftag'. Klik på 'Opdater statistik', og derefter 'Gem hele tekstkataloger'. Klik på 'Drop Connections', hvis linket er tændt, og klik derefter på 'OK'. Dette frigør databasen. Gentag dette for eventuelle databaser, du ønsker at flytte.

5.

Naviger i Windows Stifinder til de databaser, du ønsker at flytte. Disse vil være MDF, LDF og NDF filer. Vælg disse filer og tryk derefter på 'Ctrl' + 'C' for at kopiere dem. Flyt dem til dit foretrukne sted.

6.

Åbn SQL Server Management Studio på den nye serverplacering. Overfør logins fra din gamle server ved hjælp af de forudindstillede muligheder. Åbn SQL Server Management Studio Object Explorer på denne server, højreklik på 'Databaser', og klik derefter på 'Vedhæft.' Klik på 'Tilføj', og naviger derefter til og vælg de databaser, du har flyttet. Klik på 'OK'. Du har nu flyttet databaserne fra en server til en anden.

Flytning af databaser i Microsoft SharePoint Services bliver nødvendigt, hvis du ændrer serverstrukturen eller ønsker at sikkerhedskopiere data. Microsoft SharePoint Services er en Windows Server-udvidelse, der tilføjer yderligere webaktiveret indhold til din virksomhed. Microsoft SharePoint kræver, at SQL-serveren installeres og konfigureres, så hvis du flytter databaser til en anden server, skal SQL-serveren også installeres der.