Sådan nulstilles en Belkin G trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din Belkin G trådløse router strøm er ledning er tilsluttet.

2.

Skub og slip Belkin G trådløs router 's' Reset '-knappen. Ruterens lys blinker kort. Derefter begynder lampen 'Power / Ready' at blinke. Når lampen 'Power / Ready' lyser solidt igen, er nulstillingen færdig. Brug denne metode til kun at nulstille routeren, men beholder stadig dit kodeord.

3.

Tryk på knappen 'Reset' på routeren og hold den i mindst 10 sekunder, og slip derefter det. Lysdioden 'Power / Ready' begynder at blinke. Når lampen 'Power / Ready' lyser solidt igen, vil routeren blive nulstillet til fabriksindstillingerne.

Hvis du har flere computere og vil have dem til at dele en bredbåndsinternetforbindelse, er du muligvis begyndt at bruge en trådløs router fra Belkin G. En trådløs router tager input fra en internetforbindelse, såsom et kabel- eller DSL-modem, og deler denne internetforbindelse med flere computere i dit hjem. Hvis din Belkin G trådløse router ikke virker som den skal, kan du nulstille den. Hvis du glemmer din brugerdefinerede adgangskode, kan du nulstille routeren og gendanne den til fabriksindstillingerne ved at følge nogle få nemme trin.