Sådan redigerer du registreringsdatabasen GPO

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-domæneserverens 'Start' -knap. Vælg 'Kør' og skriv derefter 'gpedit.msc' og tryk på 'Enter.' Dette er genvejen for at åbne den globale Politikeditor.

2.

Gå til placeringen af ​​den politik, du vil redigere. Hvis du f.eks. vil ændre adgangskodepolitikken, skal du klikke på 'Sikkerhedsindstillinger' på venstre side af skærmen. Klik på 'Konto politikker' i listen over valgmuligheder. Dette viser flere politiske valg i midten af ​​detaljeringsruden.

3.

Dobbeltklik på den politik du har Ønsker du at redigere. I dette eksempel ændres kodeordets kodeord. Dobbeltklik på 'Minimum password Length'. Dette åbner en dialogboks hvor du angiver de mindste tegn, som en bruger kan angive for adgangskoden. Indtast en numerisk værdi og klik på OK . 'Dette opdaterer GPO og gemmer ændringerne i serverens registreringsdatabase.

Global Policy Object (GPO) er en Windows-domænesikkerhedsindstilling, der gør det muligt for netværksadministratorer at kontrollere tilladelserne på netværket. GPO har en editor, du bruger på Windows-domæneserveren til at redigere disse politikker. Politiske redigeringer gemmes i Windows-registreringsdatabasen. GPO editoren aktiverer og deaktiverer disse værdier i registreringsdatabasen. Flere GPO-muligheder er tilgængelige, men redigering af disse værdier er det samme uanset hvilke tilladelser du vil kontrollere.